Welke data aanleveren

Zo gemakkelijk was data aanleveren nog nooit

De bank vraagt je om bedrijfs- of vastgoed gegevens. Maar welke data kun je via Mijn Data, Mijn Business aanleveren?

De 3 soorten SBR Jaarrekening kunnen worden verzonden via Mijn Data, Mijn Business. De SBR Jaarrekening is gebaseerd op de KvK taxonomie waarbij 100% van de informatie hergebruikt wordt in het rapport. 

De SBR IB- aangifte is een kopie van de aangifte die wordt ingediend bij de belastingdienst. De ontwikkelde taxonomie hergebruikt 100% van de dataset die de Belastingdienst heeft gedefinieerd. 

Via Mijn Data, Mijn Business kan direct huurinformatie (huurlijsten) gedeeld worden met de financiers. Huurinformatie betreft informatie over verhuur status van het gerelateerd te financieren of gefinancierde vastgoedobject. Deze informatie is benodigd voor revisies of nieuw aan te vragen financieringen 

Taxatierapportages kunnen via Mijn Data, Mijn Business uitgewisseld worden tussen de taxateur en de financier. Met het SBR taxatierapport wordt taxatie-informatie uitgewisseld via een standaard waarbij de taxateur aan wet- en regelgeving kan voldoen. 

Binnenkort is het mogelijk om meer rapportages via Mijn Data, Mijn Business te verzenden, op deze pagina houden we je op de hoogte van de mogelijkheden. 

Doe het zelf of vraag iemand anders

Als ondernemer log je veilig en snel in op Mijn Data, Mijn Business en lever je zelfstandig jouw data aan. Of je vraagt een dienstverlener zoals een accountant, fiscalist of vastgoedmanager om de gewenste data namens jou aan te leveren.

Vraag je dienstverlener om voor jouw data aan te leveren

Vul hieronder je eigen gegevens en de gegevens van bijvoorbeeld je accountant in. Hij of zij ontvangt per mail bericht van jouw verzoek en logt met een persoonlijke link direct in om de data voor je te verzamelen en versturen.

Over jou
Over je dienstverlener
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Op zoek naar meer informatie?

Klik hier voor de keuzehulp
Keuzehulp

SBV aanvraagformulier

Over jou
  • MM slash DD slash JJJJ
Over de ondernemer
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.